@11jennylee - Kuroba

KUROBA
Kuroba
Ga naar de inhoud
@11jennylee

Academie of kunstopleidingen heb ik nooit gevolgd. Uitgezonderd af en toe een half afgewerkte online cursus, ben ik autodidact. Ik teken sinds mijn kindertijd en ben er nooit mee gestopt. Na vele omzwervingen in technieken, materialen en stijlen heb ik in de zomer van 2019 de urban sketchers leren kennen.
Urban Sketchers is een wereldwijde gemeenschap van kunstenaars die oefenen met tekenen op locatie in steden, dorpen of in de natuur, op plaatsen waar ze wonen of naartoe reizen. Een urban sketch is steeds op locatie getekend, binnen of buiten, en vastgelegd door directe observatie, dus nooit van foto. Ieder is vrij in het gebruik van materialen en koestert de eigen individuele stijl. Urban sketchers tekenen liefst samen met anderen en we delen onze tekeningen online. De inhoud van mijn schetsboeken publiceer ik op instagram.
Maar in de wintermaanden wanneer op locatie tekenen niet zo evident is, teken ik thuis in mijn atelier stads- of dorpszichten, landschappen, huizen en dingen die ik om een of andere reden mooi vind. Die  tekeningen maak ik aan de hand van eigen foto’s. Het zijn enkele van deze tekeningen die te zien zijn op de Bibeo-kunstroute.

Contact

Instagram: @11jennylee

Exposeert op locatie:
Bethaniënstraat 41, 2800 Mechelen

Deze website gebruikt geen cookies die gegevens verzamelen, opslaan of delen.
Terug naar de inhoud