Hans Bloemmen - Kuroba

KUROBA
Kuroba
Ga naar de inhoud
Hans Bloemmen

Naast zijn werk als illustrator is Hans ook keramist. Gefascineerd door klei en glazuur creëert hij een nieuw universum vol menselijke dierenfiguren, weggelopen uit een vreemd verhaal. De beelden uit zwarte klei verpersoonlijken verstilde wezens en hun donkere geheimen.
Als keramist slaagt Hans er in vorm te geven aan zijn verbeelding. Doorheen zijn werk verkent hij de kruising tussen de dierlijke en de menselijke wereld en onthult hij de verborgen verlangens en emoties die in ons allemaal bestaan. Zijn figuren van zwarte klei zijn opvallend, mysterieus en prikkelen de verbeelding van de kijker.
Het is fascinerend om te zien hoe Hans' passies voor design, illustratie en keramiek samenkomen in zijn unieke creaties. Zijn werk daagt ons uit om verder te kijken dan de oppervlakte en de diepten van onze eigen innerlijke werelden te verkennen.
Hans Bloemmen behoorde in 2000 bij de eerste lichting Beeldverhaal op Sint-Lukas in Brussel en werkt als illustrator/vormgever bij een spellen- en speelgoedbedrijf.  

Contact

Contact (via direct message) www.instagram.com/inearth_stoneware

Exposeert thuis:
Leestsesteenweg 166, Mechelen

Deze website gebruikt geen cookies die gegevens verzamelen, opslaan of delen.
Terug naar de inhoud